Chat with us, powered by LiveChat
  • Home
  • Klanten
  • Klanten aan het woord

Klanten aan het woord

Ctrack wordt door allerlei bedrijven met uiteenlopende behoeftes ingeschakeld. Van track en trace t/m fleetmanagement. Van kilometerregistratie en rittenregistratie t/m bestuurders identificatie en het monitoren en verbeteren van rijgedrag. Een greep uit wat wij doen en hoe onze klanten dat gebruiken om hun business te verbeteren en verduurzamen.

KLM

KLM Equipment Services

KLM Equipment Services koos uit 9 leveranciers voor Ctrack. Dat gebeurde na een uitgebreide tenderprocedure, waarbij ook referentiebezoeken zijn afgelegd en gebruikers-tevredenheid is meegenomen.

"Wij hebben gekozen voor Ctrack vanwege de gunstige combinatie van de nieuwste techniek, gebruiksgemak, prijs en - niet in de laatste plaats - service."

— Johan Post, Procesmanager

Aannemingsbedrijf Alsema

Alsema logo

Aannemingsbedrijf Alsema is gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels in de on- en offshore, de aanleg van drinkwater- en gasleidingen, rioleringen en rioolpersleidingen.

"Omdat veel van onze voertuigen door meerdere mensen gebruikt worden, werken we met Ctrack's bestuurders identificatie. Om het rijgedrag te monitoren én verbeteren, maken we daarnaast gebruik van de module Cdrive.

Je ziet in één oogopslag waar de besparingskansen zitten, wat doelgericht actie ondernemen echt een stuk makkelijker maakt. De prestatie indicatoren die wij het belangrijkst vinden, worden overzichtelijk weergegeven in duidelijke grafieken en tabellen.

Het is onze ambitie om in 2019 de CO2-uitstoot ten opzichte van 2013 met 8% te verminderen. Dat is inderdaad fors, maar wij denken dat het mogelijk is door bewuster om te gaan met energie. En de Ctrack software helpt ons daarbij, dat is duidelijk."

— Bart Hamstra, Manager Gezondheid, Veiligheid en Milieu

IntraPostIntraPost logo

IntraPost verzamelt, sorteert en bezorgt alle soorten zakelijke post, zowel binnen als buiten Nederland – waar ook ter wereld.

"MVP serieus nemen, betekent ook dat je heel kritisch naar je wagenpark kijkt én naar rijgedrag. Je wilt mensen stimuleren om zo duurzaam mogelijk te rijden, maar daar heb je wel inzicht voor nodig. Hoe rijden we nu en wat kunnen we verbeteren?

Het Executive Dashboard van Ctrack geeft dat inzicht. De rijgedrag analyses worden weergegeven in duidelijke grafieken en tabellen, zowel op individueel- als op groepsniveau. Tegelijkertijd worden onze mensen op een positieve manier geprikkeld om hun rijgedrag te verbeteren.

Maar voordat je het weet kun je in oud rijgedrag terugvallen. Daarom nemen we het iedere maand mee in onze interne nieuwsbrief. Laatst hadden we een rijgedrag verbetering van maar liefst 41%. Dat zijn nou echt motiverende resultaten."

— Peter Vennings, Senior Manager Backoffice

Nestrans logoNestrans

De kernactiviteit van Nestrans is het distribueren van pakketten voor grotere pakketdiensten in Nederland. Het bedrijf stelt hoge eisen aan haar chauffeurs, leveranciers en het materieel.

"Onze focus op verduurzaming heeft ook onze fleetmanagement software keuze bepaald. Wij willen meer dan 'de stip op de kaart'. En onze voertuigen worden door verschillende mensen gebruikt, dus daar wil je ook goed zicht op hebben. Dat hebben we dankzij de ingebouwde RFID tags van Ctrack.

Wat betreft rijgedrag gaan we nog een stap verder. Want je wilt natuurlijk het liefst dat alle medewerkers altijd netjes rijden. Dus daar moet je dan wel actie op ondernemen, dat je dat monitort en goed rijgedrag beloont. Daar gebruiken we de rijgedrag module Cdrive voor.

Door onze duurzame focus te combineren met tools zoals RFID en Cdrive, zijn de wagenparkkosten én de uitstoot van schadelijke gassen flink gedaald. En wat ons betreft is het eind nog lang niet in zicht. Het kan altijd beter. Verduurzaming is niet iets dat op je op een actielijst zet en afvinkt. Het is een bepaalde mentaliteit, een manier van werken en leven. Die mentaliteit heeft Ctrack ook."

— Han Nes, Directeur

FRL post

FRL post is de allround specialist op het gebied van bezorging en logistiek en biedt landelijke dekking op het gebied van postbezorging, huis-aan-huis verspreiding en pakket -en palletdistributie voor de zakelijke markt.

"Je hebt als organisatie van alles nodig om je dienstverlening op een hoog peil te houden. Eén van de zaken die daarin een belangrijke rol spelen, is de Ctrack fleetmanagement software.

Ctrack's software is stabiel, betrouwbaar en overzichtelijk en je kunt er makkelijk mee werken. Maar wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat het prettig samenwerken is.

De Ctrack'ers begrijpen hoe onze business in elkaar zit en kunnen daardoor met je meedenken. Ik kan Ctrack dan ook echt aanbevelen."

— Klaas Halma, Manager Post & Distributie

PPactum logoactum Installatietechniek

Pactum Installatietechniek is een totaalinstallateur die zich focust op nieuwbouw, renovatie, verbouw, onderhoud & service en totaalprojecten in de woning- en utiliteitsbouw.

"Waar we veel gebruik van maken, is het Ctrack rapportagepakket. Daar is veel nuttigs uit te halen waar je als bedrijf concreet mee aan de slag kunt. Denk bijvoorbeeld aan rijgedraganalyses, wat je gepland hebt versus de werkelijkheid en wat de service en onderhoud status is van de voertuigen.

We werken al zo lang met Ctrack vanwege de combinatie van betrouwbare degelijkheid, mee kunnen gaan met de eisen van de huidige tijd en altijd blijven meedenken met je klant. Deze manier van werken past helemaal bij Pactum."

— Arjen Vels, Directeur

Ctrack klant Otolift

Otolift

Familiebedrijf Otolift is in 1891 opgericht en heeft zich in de jaren '60 van de vorige eeuw gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van trapliften. Het bedrijf is marktleider, heeft meer dan 100 monteurs op de weg zitten en een servicedienst die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar is.

"Met Ctrack Online zie je wie zich waar bevindt, op ieder moment van de werkdag. Dat is ontzettend handig, zeker als je een spoedgeval hebt.

Verder gebruiken we ook het Live Activiteiten Dashboard. Daarmee krijg je in één grafisch overzicht inzicht in de daadwerkelijke, dagelijkse efficiency en door het 24-uurs-tijdskader wordt er op kantoor actiever meegekeken en sneller gereageerd.

We willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Otolift marktleider blijft. Om het serviceniveau te leveren dat daarbij hoort, moeten we iedere dag weer scherp zijn en continu verbeteren. Ctrack helpt ons om onze planning steeds beter te stroomlijnen. Daar hebben wij én onze klanten veel plezier van."

— Ruud Schreuder, Servicemanager

Mammoet logo

Mammoet

Door middel van start/stop registratie en een koppeling met Mammoet's SAP backoffice software, wordt de administratieve registratielast voor de werknemers aanzienlijk verminderd. Dat komt de nauwkeurigheid van de administratie ten goede.

Aangezien de planning, de kilometerregistratie voor de fiscus en de draaiuren van de kranen geautomatiseerd zijn, heeft de introductie van Ctrack een forse besparing en meer efficiency opgeleverd. De inzet van personeel en materieel wordt nu veel beter op elkaar afgestemd.

FeenstraFeenstra Verwarming logo

Inzicht in de exploitatiekosten en operationele dienstverlening waren de belangrijkste drijfveren om een track en trace systeem aan te schaffen. Daarnaast wilde Feenstra een goed werkend en geaccepteerd systeem dat snel geïmplementeerd kon worden.

De gerealiseerde productiviteit voordelen variëren van kostenreductie tot meer inzicht in processen en vermindering van de administratieve lasten. Het invoeren van Ctrack heeft ook voor optimalisatie van de monteurs planning gezorgd en een betere verdeling van de werklast.

Ondersteunende afdelingen ervaren het als een groot voordeel dat er nu een sluitende urenverantwoording en rittenadministratie is voor zowel klanten als De Belastingdienst. Door alle ritten te registreren, is altijd duidelijk waar alle servicebussen geweest zijn en is de verantwoording naar opdrachtgevers helder.

Boskalis

Boskalis-JPGAlle projectactiviteiten worden door Boskalis gedetailleerd geregistreerd. Normaal gesproken blijven deze gegevens binnen de eigen organisatie. Een uitzondering op deze regel was een project waarbij grond werd afgegraven naast een sluis bij Nijmegen.

"Vanwege mogelijke grondverontreiniging vroeg de overheid om online inzicht in de transporten die in duwbakken over water plaatsvonden. Er moest vastgelegd worden welke route de duwbakken voeren, of ze geladen of leeg waren en op welke locatie ze werden gelost.

Deze informatie moest online beschikbaar zijn, zodat de projectuitvoering én de overheid altijd inzicht hadden in de actuele situatie. Hiervoor hadden wij geen pasklare oplossing en zelf ontwikkelen zou teveel tijd en geld kosten.

Toen we bekeken of de inzet van een fleetmanagement systeem mogelijk was, bleek Ctrack een totaalpakket te bieden waarmee we eenvoudig aan alle eisen konden voldoen. Door dit systeem kunnen we zien waar de schepen zijn, welke route ze hebben afgelegd, of het schip geladen of leeg is en of de accu nog voldoende spanning heeft.

Voorheen hield de schipper hiervoor een logboek bij en moest de uitvoerder de data aan het einde van de dag overtypen in ons informatiesysteem. Dankzij de Track en Trace unit van Ctrack is de rapportage met één druk op de knop te genereren, wat veel tijd en moeite bespaart."

— Peter Oorschot, Manager Electronics Department E&I Services

bruynzeel keukens logo

Bruynzeel Keukens

Al meer dan 115 jaar bepaalt Bruynzeel Keukens het gezicht van de Nederlandse keuken met zowel moderne als klassieke ontwerpen. Duurzaamheid en betaalbaarheid staan daarbij voorop.

Rittenregistratiesoftware met een keurmerk is onmisbaar voor een servicebedrijf als Bruynzeel.

"Wij hebben natuurlijk veel montagebussen rondrijden om al onze klanten goed en zo snel mogelijk te helpen. Dan moet je echt zorgen dat je planning strak op orde is. Dat je op ieder moment precies weet wie waar is en of alles volgens schema loopt. Anders heb je verderop in de keten of later op de dag een groot probleem.

Wij wilden dan ook rittenregistratiesoftware die naadloos integreert met ons ERP-systeem. Die het planningsproces versoepelt en alle uren stipt bijhoudt, waardoor je meer rendement haalt uit de werkweek. Dat verbeterde rendement behalen wij al jarenlang en tot op de dag van vandaag met behulp van de betrouwbare en stabiele Ctrack software."

— Gilbert Jansen, Teamleider servicemonteurs en inmeters

TSB Industrial Cleaning logoTSB Industrial Cleaning

TSB Industrial Cleaning is opgericht in 1972 en in de loop der jaren uitgegroeid tot een moderne organisatie met ongeveer 225 medewerkers. Bij TSB staan kwaliteitsborging en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) voorop, wat gereflecteerd wordt door het grote aantal certificaten.

"We gebruiken nu al een tijdje Ctrack Cdrive. Het is opvallend hoe snel je resultaat ziet. Dat komt denk ik ook door de bijbehorende smartphone app. Als bestuurder zie je daarmee stimulerend snel wat voor positieve effecten jouw aangepaste rijgedrag heeft.

Met behulp van Ctrack's software kunnen we onze MVO doelstellingen uitbouwen en de resultaten eenvoudig inzichtelijk maken. Logisch dus dat we enthousiast zijn over Cdrive. De impact is groot. Ik kan het ieder bedrijf aanbevelen."

— Erwin de Geus, Directeur

devenco

Devenco Lifttechniek

Devenco levert, installeert en onderhoudt lift- en roltrapinstallaties voor diverse doeleinden door geheel Nederland. Opdrachtgevers zijn o.a. architecten, aannemers en overheidsinstanties.

Devenco wilde niet uitsluitend de storingen registreren, minstens zo belangrijk was dat monteurs zich gerespecteerd en niet bekeken voelden. De oplossing werd gevonden in Ctrack Enterprise en de Excel exportmodule.

"Wij geloven in samenwerken en elkaar vertrouwen geven, niet in elkaar controleren. Door afspraken vast te leggen en de privacy van werknemers te respecteren, ziet iedereen de voordelen van het werken met een planningsysteem."

— Ronald van der Putten, Bedrijfsleider

lassche keizer

Lassche & Keizer

Lassche & Keizer is van oorsprong een Twents familiebedrijf en heeft zich gespecialiseerd in de koudetechniek, de airconditioning en de klimaatbeheersing.

De oplossing voor het sluitend krijgen van de interne en de fiscale administratie werd gevonden in de Ctrack planningsmodule. In 2 dagen tijd werden alle units in de bussen geïnstalleerd. Op de 3e dag werd de software geïmplementeerd. Volgens Lassche & Keizer een proces dat snel en storingsvrij werd doorgevoerd, zodat het systeem direct operationeel was.

"Wij zijn een servicegericht bedrijf. Door een juiste planning en snel ter plaatse te zijn, kunnen we dat ook uitstralen naar onze klanten."

— Steven Lassche, Financieel Directeur

van gelder

Van Gelder Groep

Van Gelder is gespecialiseerd in het initiëren, ontwerpen, realiseren en beheren van infrastructurele projecten, zowel boven- als ondergronds.

"Vanuit Ctrack worden de ritdata, met start-, stop- en rijtijden van alle auto’s, in de eigen beheerstool ingelezen. Ons ERP-systeem levert de geboekte werk- en reisuren aan. Verkeerd geschreven uren en het rijden van kilometers buiten werktijd, worden er zo snel uitgefilterd. Feit is dat de belastingdienst steeds meer controleert en vragen stelt over de kilometeradministratie. Daar blijven wij en onze medewerkers nu van verschoond."

— Casper Lohuis, Controller

kemkens

Kemkens Installatieburo BV

Installatie- en servicebedrijf Kemkens beschikt in Noord-Brabant en een deel van Gelderland over ongeveer 250 bussen. Om grip te houden op deze grote vloot wordt Ctrack gebruikt.

"Met Ctrack kunnen we alle bewegingen monitoren en zelfs routes naspelen. Ook zijn we in staat rapportages aan te maken waarin bijvoorbeeld staat welke bussen zich op welk moment op welke plek bevinden. Ook voorkomt Ctrack het privé rijden met servicebussen."

— Jitse Bieman, Hoofd ICT

applus RTD

Applus RTD

Applus RTD levert innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige technologieën en diensten voor niet-destructief onderzoek, inspecties en certificatie.

Naast de sluitende rittenregistratie voor de 240 voertuigen werkt Applus met RFID readers voor de radio-actieve bronnen.

"Met de speciaal voor ons geschreven rapportage voor vervoersbewegingen van de radio-actieve bronnen zijn wij van veel papieren rompslomp af. Hiermee werden 3 tijdrovende registraties volledig geautomatiseerd."

— Ernest Luijkx, Health, Safety & Environment Officer

Uitzendbureau VoornePutten BVvoorneputten

VoornePutten gebruikt 50 bedrijfswagens om buitenlands personeel van hun Nederlandse logeeradres naar het werk te brengen en vice versa.

"Naast een sluitende kilometerregistratie voor de fiscus zorgt het systeem ervoor dat de auto's niet gestolen worden en de chauffeurs rustig rijden. De kosten voor brandstof en onderhoud zijn hierdoor sterk gedaald."

— Rayif Ayyildiz, Algemeen Directeur

Verhoeven GrondverzetLogoVerhoeven

Verhoeven is een verkoop- en service organisatie op het gebied van grondverzetmachines, rijwerk, rubbertracks, uitrustingsstukken en de serviceverlening hieraan. De 12 servicebussen zijn uitgerust met Ctrack voor de optimalisatie van de serviceplanning.

"Dankzij de optimalisatie van de serviceplanning en de goede integratie met ons ERP-systeem, is Ctrack voor ons een onmisbaar stuk gereedschap."

— Edward van Nijmweegen, IT-manager

Nog meer bedrijven die gebruikmaken van de Ctrack technologie:

Kone logo

           luctor beltingVeenstra

 

Van Emmerik Elektrotechniek          Grando keukens en badNAN Distribution

 

Netherlocks Safety Systems

  

Wardenaar      Merkx Verkerk Bouw logo

 

Dekker Groep Personeel

        

Van Soest Machine Inspectie       Logo Inco nieuw

 

 

BV Elektra Amsterdam

        

Artpol logo        Veth Propulsion

 

Loodgieters en verwarmingsbedrijf Van Wijngaarden

        

Van Kalkhoven Elektrotechniek          Coumans Installaties logo

 

Volker loonbedrijf

        

 Go Tech Installatie techniek logo         Riemer Westland Schilders logo.png

 

Baggerbedrijf De Boer logo

        

Van Deelen Liften logo         Nijland Trucks en Trailers logo 

 

 
BRI Groep logo

        

Fieten & Roos logo          HIAB logo

 

Van Eck Patisserie logo

        

BMM Groen logo nieuw          Jupiter Uitzendbureau

 

Machinefabriek Westerhof

        


Visser en Snelting Transport logo          Rijpma Equipment logo

 

Kersten Retail logo

        

ERBA plaatbewerking logo          A.C.W. logo
          

 

 

DBM elektrotechniek logo

        

          
Smit Installatietechniek logo         FlexCraft Work Support logo 

 

 

Van Deurzen Heftrucks logo

        

          
Woonboerderij Westenrijck logo          J. de Haan logo

Wij gebruiken cookies o.a. om u onze website zo goed mogelijk te laten ervaren en voor websitestatistieken.