ctrack-online-button

KEURMERK Ritregistratiesystemen

  • Home
  • Over Ons
  • Nieuws & Informatie
  • Nieuws
  • Ctrack Benelux staat op vakbeurs VSK 2018

Ctrack Benelux staat op vakbeurs VSK 2018

'Ons vak wordt steeds slimmer' is het thema van de VSK 2018, van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. De VSK is van oudsher dé vakbeurs voor de installatiebranche, een sector waarin veel Ctrack klanten opereren. Logisch dus dat we er ook dit jaar weer te vinden zijn.

VSK 2018

Technologische ontwikkelingen

In de loop der jaren heeft ook het intsllatievak allerlei technologische ontwikkelingen doorgemaakt. Wat het meest in het oog springt, is dat ict-toepassingen steeds vaker in technische producten en systemen worden geïntegreerd. Dat verandert het werk en de rol en verantwoordelijkheid van de installateur.

Met 'Ons vak wordt steeds slimmer' knipoogt de beursorganisatie naar smart technologie. Daarnaast wil de VSK de installatiebranche scherp houden en de urgentie en noodzaak van de beurs aangeven: "Het is een onomkeerbare ontwikkeling, die vandaag aan de hand is. Dus.... Blijf scherp met VSK!"

Internet of Things

De opmars van technologie is inderdaad niet te stoppen en we zijn met z'n allen steeds meer 'connected'. Dat heeft voor- en nadelen, iets waar we in dit telematica trends artikel al over schreven. De positieve mogelijkheden zijn enorm en als die slim benut worden, heeft iedereen daar baat bij.

Enkele concrete voorbeelden uit onze eigen praktijk:

Daarnaast lanceren we binnenkort de Ctrack carsharing app. Al deze technoligische ontwikkelen helpen onze klanten verdergaand vooruit en dat vertellen ze ons ook (daar kunt u hier meer over lezen). Als u wilt, kunt u er alles over te weten komen op onze VSK beursstand, 10D068.

Data en openingstijden VSK 2018 in de Jaarbeurs Utrecht

  • dinsdag 6 februari 10.00 - 18.00 uur
  • woensdag 7 februari 10.00 - 18.00 uur
  • donderdag 8 februari 10.00 - 20.30 uur
  • vrijdag 9 februari 10.00 - 18.00 uur

Toegang tot de VSK 2018 is gratis na registratie. Klik HIER voor het online registratieformulier van de VSK.

Het Ctrack VSK standnummer is 10D068

Graag tot ziens!

lees/bekijk ook de terugblik op de VSK 2016

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF