Terug naar klantcases

Veilig rijden is gewoon beter voor het milieu

Bedrijf

TSB Industrial Cleaning.

Maakt gebruik van

Locatiebepaling, ritregistratie en rijgedrag module Inseego Driver.

Behaalde resultaten

Rijgedrag verbetering, minder onderhouds-, brandstof- & verzekeringskosten en vermindering CO2 uitstoot.

Tiels Schoonmaakbedrijf is een bekende naam in de regio. TSB Industrial Cleaning is opgericht in 1972 en in de loop der jaren uitgegroeid tot een moderne organisatie met ongeveer 225 medewerkers. Bij TSB staan kwaliteitsborging en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) voorop, wat gereflecteerd wordt door het grote aantal certificaten.

Directeur Erwin de Geus vertelt:

“Kwaliteit en MVO zijn belangrijk voor alle onderdelen van ons bedrijf, dus ook wat betreft het wagenpark. We gebruikten Inseego's track en trace al, maar wilden een stap verder gaan en het rijgedrag verduurzamen. Daarom hebben we Cdrive erbij genomen.”

“Veilig rijden is gewoon beter voor het milieu,” vervolgt De Geus. “Het vermindert de CO2 uitstoot aanzienlijk. Daarnaast kun je er natuurlijk kosten mee besparen. Er hoeft minder vaak getankt te worden en je hebt lagere onderhouds- en verzekeringskosten.”

Het is ook goed voor het bedrijfsimago

“TSB staat heel goed bekend in de regio en dat willen we graag zo houden. Net rijgedrag draagt daaraan bij. Want als je met een servicewagen veel te hard rijdt of iemand afsnijdt op de snelweg, ben je als bedrijf negatief in beeld.”

“We gebruiken nu al een tijdje Inseego Cdrive. Het is opvallend hoe snel je resultaat ziet. Dat komt denk ik ook door de bijbehorende smartphone app. Als bestuurder zie je daarmee stimulerend snel wat voor positieve effecten jouw aangepaste rijgedrag heeft.”

Veilig rijden is een wezenlijk onderdeel van MVO

“Met behulp van Inseego's software kunnen we onze MVO doelstellingen uitbouwen en de resultaten eenvoudig inzichtelijk maken,” besluit Erwin de Geus. “Logisch dus dat we enthousiast zijn over Cdrive. De impact is groot. Ik kan het ieder bedrijf aanbevelen.”

Wij gaan graag met u in gesprek!

Wij bieden u 24/7 zicht op uw wagenpark en snelle, betrouwbare breedband oplossingen.

Inseego