• Home
  • Over Ons
  • Nieuws & Informatie
  • Nieuws

Terugblik op VSK beurs van 6 t/m 9 februari 2018

'Ons vak wordt steeds slimmer' was het thema van de VSK 2018, van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. De VSK is van oudsher dé vakbeurs voor de installatiebranche, een sector waarin veel Ctrack klanten opereren. Logisch dus dat we er ook dit jaar weer te vinden waren.

Lees meer

Wagenparkkosten verlagen – het is en blijft een uitdaging

Het is en blijft een hot topic, waar zowel fleetmanagers als directies continu aandacht voor hebben... het verlagen van de wagenparkkosten. In dit artikel bespreken we drie kostenbesparende aandachtspunten die herhaaldelijk in onze gesprekken met (potentiële) klanten naar voren komen.

Lees meer

3 fleetmanagement software voordelen die verdergaan dan de stip op de kaart en kilometerregistratie

Fleetmanagement software is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de bedrijfspraktijk. De meeste mensen zijn het er dan ook over eens dat de voordelen ten opzichte van de traditionele, handmatige werkwijzes gigantisch zijn. In dit artikel bespreken we 3 in het oog springende voordelen die verder gaan dan de fleetmanagement basics – de stip op de kaart en kilometerregistratie.

Lees meer

Inseego en Undagrid gaan een Global Strategic Partnership aan

Inseego Corp., de moedermaatschappij van Ctrack, en Undagrid hebben 9 oktober 2017 bekendgemaakt dat zij een Global Strategic Partnership aangaan. Inseego is een wereldwijd opererend en toonaangevend software-as-a-service (SaaS) en Internet of Things (IoT) bedrijf. Undagrid maakt luchthavens, havens en logistiek slimmer door assets in een netwerk te verbinden.

Lees meer

Wij gebruiken cookies o.a. om u onze website zo goed mogelijk te laten ervaren en voor websitestatistieken.