• Home
  • Over Ons
  • Nieuws & Informatie
  • Nieuws

Ctrack software helpt bij verduurzaming wagenpark

De kernactiviteit van Nestrans is het distribueren van pakketten voor grotere pakketdiensten in Nederland. Het bedrijf stelt hoge eisen aan haar chauffeurs, leveranciers en het materieel. Daardoor kan het garant staan voor een vlotte zending van uw goederen, van brief tot pallet, waarbij er volop meegedacht wordt om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Lees meer

MVO doelstellingen bereiken met behulp van Ctrack software

Aannemingsbedrijf Alsema is gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels in de on- en offshore, de aanleg van drinkwater- en gasleidingen, rioleringen en rioolpersleidingen. Het bedrijf is ook actief in de installatietechniek en verhuurt en installeert tijdelijke installaties, bijvoorbeeld voor beurzen, tentoonstellingen en evenementen. Daarnaast verhuren ze ondermeer haspelwagens, kabeltrekmachines en elektrische lieren. Alsema is sinds 2014 Ctrack klant.

Lees meer

Terugblik op VSK beurs van 6 t/m 9 februari 2018

'Ons vak wordt steeds slimmer' was het thema van de VSK 2018, van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. De VSK is van oudsher dé vakbeurs voor de installatiebranche, een sector waarin veel Ctrack klanten opereren. Logisch dus dat we er ook dit jaar weer te vinden waren.

Lees meer

Wagenparkkosten verlagen – het is en blijft een uitdaging

Het is en blijft een hot topic, waar zowel fleetmanagers als directies continu aandacht voor hebben... het verlagen van de wagenparkkosten. In dit artikel bespreken we drie kostenbesparende aandachtspunten die herhaaldelijk in onze gesprekken met (potentiële) klanten naar voren komen.

Lees meer

Wij gebruiken cookies o.a. om u onze website zo goed mogelijk te laten ervaren en voor websitestatistieken.