• Home
  • Over Ons
  • Nieuws & Informatie
  • Nieuws

De duurzame voordelen van efficiënter plannen en beter rijden

IntraPost verzamelt, sorteert en bezorgt alle soorten zakelijke post. Al sinds 1995 kunnen haar klanten erop vertrouwen dat poststukken en pakketten snel en netjes afgeleverd worden, zowel binnen als buiten Nederland – waar ook ter wereld. IntraPost heeft in 2006 gekozen voor de Ctrack fleetmanagement software.

Lees meer

“Als je met het verduurzamen van je wagenpark bezig bent, dan moet je ook naar rijgedrag kijken”

Pactum Installatietechniek is een totaalinstallateur die vanuit hun vestiging in Deventer zowel de lokale als regionale markt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen bedient. Ze focussen zich op nieuwbouw, renovatie, verbouw, onderhoud & service en totaalprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Het bedrijf heeft een eigen onderhoudsdienst die 24/7 beschikbaar is voor klanten. Pactum is sinds 2001 Ctrack klant.

Lees meer

Ctrack software helpt bij verduurzaming wagenpark

De kernactiviteit van Nestrans is het distribueren van pakketten voor grotere pakketdiensten in Nederland. Het bedrijf stelt hoge eisen aan haar chauffeurs, leveranciers en het materieel. Daardoor kan het garant staan voor een vlotte zending van uw goederen, van brief tot pallet, waarbij er volop meegedacht wordt om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Lees meer

MVO doelstellingen bereiken met behulp van Ctrack software

Aannemingsbedrijf Alsema is gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels in de on- en offshore, de aanleg van drinkwater- en gasleidingen, rioleringen en rioolpersleidingen. Het bedrijf is ook actief in de installatietechniek en verhuurt en installeert tijdelijke installaties, bijvoorbeeld voor beurzen, tentoonstellingen en evenementen. Daarnaast verhuren ze ondermeer haspelwagens, kabeltrekmachines en elektrische lieren. Alsema is sinds 2014 Ctrack klant.

Lees meer

Wij gebruiken cookies o.a. om u onze website zo goed mogelijk te laten ervaren en voor websitestatistieken.