• Home
  • Over Ons
  • Nieuws & Informatie
  • Nieuws

Fleetmanagement softwarebedrijf Ctrack Benelux bestaat 20 jaar

Ctrack Benelux viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Er is veel gebeurd in die twee roerige decennia. Zo is het volgen van mens en middelen heel gewoon geworden en heeft bijna iedereen een smartphone op zak. De technologische ontwikkelingen zijn razendsnel gegaan. We zijn massaal 'de cloud' ingestapt en onze kinderen kunnen zich geen voorstelling maken van een internetloos leven.

Lees meer

De duurzame voordelen van efficiënter plannen en beter rijden

IntraPost verzamelt, sorteert en bezorgt alle soorten zakelijke post. Al sinds 1995 kunnen haar klanten erop vertrouwen dat poststukken en pakketten snel en netjes afgeleverd worden, zowel binnen als buiten Nederland – waar ook ter wereld. IntraPost heeft in 2006 gekozen voor de Ctrack fleetmanagement software.

Lees meer

“Als je met het verduurzamen van je wagenpark bezig bent, dan moet je ook naar rijgedrag kijken”

Pactum Installatietechniek is een totaalinstallateur die vanuit hun vestiging in Deventer zowel de lokale als regionale markt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen bedient. Ze focussen zich op nieuwbouw, renovatie, verbouw, onderhoud & service en totaalprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Het bedrijf heeft een eigen onderhoudsdienst die 24/7 beschikbaar is voor klanten. Pactum is sinds 2001 Ctrack klant.

Lees meer

Wij gebruiken cookies o.a. om u onze website zo goed mogelijk te laten ervaren en voor websitestatistieken.