Terug naar klantcases

Inseego helpt om de planning beter te stroomlijnen

Bedrijf

Otolift, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van trapliften.

Maakt gebruik van

Locatiebepaling, ritregistratie en het Live Activiteiten Dashboard.

Behaalde resultaten

Efficiëntere planning en verbeterde afhandeling spoedgevallen.

Familiebedrijf Otolift is in 1891 opgericht en heeft zich in de jaren ’60 van de vorige eeuw gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van trapliften. Alle trapliften zijn afkomstig uit eigen fabrieken in Nederland en Tjechië. Otolift is marktleider, heeft meer dan 100 monteurs op de weg zitten, een servicedienst die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar is en is sinds 2002 Inseego klant.

Planning en organisatie

“We hebben meer dan 135.000 klanten in Nederland,” vertelt servicemanager Ruud Schreuder. “We merken dat zij het extra stukje betrokkenheid van ons familiebedrijf waarderen. Daarmee maak je toch het verschil. We zijn altijd bereikbaar voor onze klanten en hebben niet alleen een showroom in Bergambacht, maar ook een showroombus voor gratis advies bij u voor de deur.”

“Otolift heeft meer dan 100 monteurs rondrijden en twee eigen fabrieken waarin we alle trapliften produceren,” vervolgt Ruud Schreuder. “Het spreekt voor zich dat dat qua planning en organisatie veel werk met zich meebrengt. Dat werk wil je zo efficiënt mogelijk doen, zodat je je klanten zo snel mogelijk én heel goed kunt helpen. Inseego helpt ons daarbij.”

Op ieder moment van de dag zien wie zich waar bevindt

“Met Inseego Fleet zie je wie zich waar bevindt, op ieder moment van de werkdag. Dat is ontzettend handig, zeker als je een spoedgeval hebt. Je tikt simpelweg het adres van de klant in en ziet in één oogopslag welke monteur er het dichtste bij is.”

“Verder gebruiken we ook het Live Activiteiten Dashboard. Daarmee krijg je in één grafisch overzicht inzicht in de daadwerkelijke, dagelijkse efficiency en door het 24-uurs-tijdskader wordt er op kantoor actiever meegekeken en sneller gereageerd.”

Inseego helpt om de planning beter te stroomlijnen

“We willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat Otolift marktleider blijft,” besluit Ruud Schreuder. “Om het serviceniveau te leveren dat daarbij hoort, moeten we iedere dag weer scherp zijn en continu verbeteren. Inseego helpt ons om onze planning steeds beter te stroomlijnen. Daar hebben wij én onze klanten veel plezier van.”

Wij gaan graag met u in gesprek!

Wij bieden u 24/7 zicht op uw wagenpark en snelle, betrouwbare breedband oplossingen.

Inseego