Terug naar blog

Ontmoet de mensen achter Inseego Benelux: Misja Smits

Misja Smits

Misja Smits is Teamleider Support Desk en werkt sinds 2008 bij ons. Van origine is hij IT’er, maar het is lang geleden dat hij daar wat mee gedaan heeft. “Ik ontdekte al snel hoe leuk het is om iedere dag met mensen bezig te zijn. Ja, precies, ik zie je kijken – dan moet je dus niet de IT in gaan.”

Mensen-mens met affiniteit voor techniek

Waar komt een mensen-mens met affiniteit voor techniek terecht? Misja belandde in ieder geval in een Support functie bij een groot telecombedrijf. Daar heeft hij vele jaren met plezier gewerkt. Tot het begon te knagen.

“Binnen van die grote bedrijven werken de dingen anders. Er is onvermijdelijk meer bureaucratie. Zelfstandig inschattingen maken en snel handelen is lastiger. Dus ben ik op zoek gegaan naar een Support job bij een MKB bedrijf.”

Zo kwam Misja bij Inseego terecht – maar niet in een Support functie!

“Die openstaande vacature bleek net bezet. Maar ze zochten wel nog iemand voor in het magazijn. Iets heel anders dus dan waarvoor ik op gesprek was gekomen. Toch heb ik het gedaan. Leuk bedrijf, toffe job en wie weet…”

Een goede gok, want na één jaar kwam er een plek vrij bij de Helpdesk en was Misja de eerste die gevraagd werd. “Inmiddels had ik het zo naar m’n zin in het magazijn, dat ik er echt even over moest nadenken,” lacht hij.

Gelukkig heeft hij het toch gedaan. Begonnen als Support Medewerker en inmiddels Teamleider. “Ik ben een meewerkend voorman. Loop als het ware overal tussendoor en kan m’n Support collega’s vervangen als dat nodig is.”

Wij leveren al 25 jaar fleet management software in Nederland

Van eenvoudige, praktische vragen t/m ingewikkelde situaties

“Als je op deze afdeling werkt, hoef je niet te klagen over een gebrek aan variatie,” aldus Misja. “Het is hier op een lekkere manier hectisch en je doet van alles. Allerlei soorten klantvragen oppakken, telefonische trainingen geven, nieuwe klanten van A t/m Z begeleiden… Heerlijk!”

Wat houdt dat in, nieuwe klanten van A t/m Z begeleiden? “Van accounts instellen t/m alle details doornemen en simpelweg zorgen dat klanten er goed mee kunnen werken en eruit halen wat voor hen belangrijk is.”

Dit korte en krachtige antwoord is typerend voor Misja. Weinig woorden, veel daden. Een echte doener. “Praatjes vullen geen gaatjes. Goed luisteren, meedenken, helder vertellen wat er moet gebeuren en dan vooral: dóen.”

Dat meedenken en doen, gaat altijd een paar stappen verder

“U vraagt, wij draaien, voegt op de lange termijn niks toe. Wij kennen de Inseego software zo goed. Weten precies wat je er allemaal mee kunt. Dus als een klant iets vraagt, dan zien wij meteen aanpalende zaken of een betere manier.

Ik denk dat wij daarom zo goed de volledige rittenregistratie voor klanten regelen. Dat zijn dus bedrijven die dit volledig bij ons hebben neergelegd. De manier waarop we ermee bezig zijn levert klanten meer rendement op. Win-win.

Daar maak je wel het verschil mee, denk ik. Met zulke service. Het is onze dagelijkse praktijk, geen prietpraat. Zo staan wij er ook in als bedrijf. Je hebt elkaar nodig. Vanuit zo’n samenwerking kun je het richting klant waarmaken.”

Hoe ziet Misja de fleetmanagement toekomst?

Track en trace zal blijven bestaan. Ook vanwege de Belastingdienst vereisten. Ik zie meer gebeuren wat betreft complete rittenregistraties bijhouden. Dat zeker de wat grotere klanten het volledige wagenparkbeheer bij ons neerleggen.

En verder gewoon doorgaan met wat ons anders maakt. Dat persoonlijke, directe klantcontact. Daar is zoveel behoefte aan, worden klanten blij van. Wij ook, trouwens. En het maakt echt niet uit of je 5 of 500 units hebt.

Als je altijd een stapje verder gaat en nieuwsgierig blijft, dan zul je ook sneller ontwikkelingen zien waar je wat mee kunt. Dingen die goed bij Inseego en onze klanten passen. Zo wordt ons bedrijf stap voor stap vanzelf verder opgebouwd.”

Genoeg gepraat. Misja wil snel weer terug naar de Support Desk. Actie!

Wij gaan graag met u in gesprek!

Wij bieden u 24/7 zicht op uw wagenpark en snelle, betrouwbare breedband oplossingen.

Inseego