ctrack-online-button

KEURMERK Ritregistratiesystemen

Ontmoet de mensen achter Ctrack Benelux - deel 2

Onlangs zijn we gestart met de reeks 'Ontmoet de mensen achter Ctrack Benelux'. Murat Ercan gaf de aftrap. En wat voor één, want we kregen veel leuke reacties én de vraag: “Over wie gaat het volgende artikel?” Die keuze was al snel gemaakt:

Over Sales Secretaresse Anna van Roosmalen en Officemanager Carola Hunter

Anna van Roosmalen en Carola Hunter

Anna (links) & Carola

Gezamenlijk hebben deze regeltantes al 15 jaar Ctrack ervaring. Plannen, organiseren, administreren en ondersteunen – daar krijgen ze geen genoeg van. Al zag de start van één van de dames er iets anders uit.

Anna: “In het begin werkte ik half binnen, half buiten. Maar al snel bleek dat secretariële sales ondersteuning van binnenuit beter bij mij past. Gelukkig wilde Ctrack ook liever die kant op.” Lachend: “En Carola heeft een handje geholpen.”

Carola: “Ha, ja, inderdaad. Toen ik jaren geleden met zwangerschapsverlof ging, leek het mij fijn als iemand die bekend is met alles het zou overnemen. Zo gezegd, zo gedaan.” Ook lachend: “Alhoewel Anna niet lang daarna aan gezinsuitbreiding ging doen.”

Het zijn de kleine dingen die het 'm doen

Je zou het in deze tijd niet verwachten, maar er zijn nog steeds mensen die verbaasd opkijken als vrouwen 3 tot 4 dagen per week werken, terwijl ze 'een druk gezin' hebben. Voor zowel Anna als Carola was stoppen met werken echter nooit een optie.

Anna: “Het is niet zo dat je kunt zeggen, dát is nou precies waarom ik het leuk vind om hier te blijven werken. Het zijn eigenlijk de kleine dingen die het 'm doen. Ons werk heeft zoveel verschillende aspecten. Al die stukjes bij elkaar maken 'het'.”

Carola: “Ja, zo is het. Ik hou me met van alles bezig. Van de telefoon opnemen en allerlei administratieve zaken regelen t/m zorgen dat niemand misgrijpt wat betreft kantoorartikelen. Ook van die dingen die pas opvallen als ze níet meer gedaan worden.”

Aan de andere kant lopen er grote projecten, zoals de overstap naar Lead Desk

Anna: “Overstappen op andere software heeft meestal meer voeten in de aarde dan je van tevoren denkt. Al is Lead Desk voor ons echt een verademing, dat neemt niet weg dat je het voorgaande systeem, waar we zo aan gewend waren, als het ware moet ontleren.”

Carola: “Sommige Ctrack klanten zullen dat in het begin waarschijnlijk ook zo ervaren hebben, toen ze begonnen met onze fleetmanagement software. Er is altijd wel een gewenningsfase, want ieder softwarepakket heeft een eigen gebruiksaanwijzing.”

Die fase is inmiddels achter de rug. Wat niet betekent dat het rustiger wordt. Anna: “Maar het scheelt wel als je fijner en sneller werkt, omdat je bijvoorbeeld niet meer -tig keer hoeft door te klikken in het programma waar je het meeste mee werkt.”

Net als Murat zien Carola en Anna de markt breder dan hij nu is

De technologische ontwikkelingen gaan hard. Zo worden o.a. Ctrack Online en de mobiele app FleetMobi continu verbeterd. En er ontstaan nieuwe samenwerkingsverbanden met veel potentie. Car Telematics Insurance is daar een mooi voorbeeld van.

“En ontzettend goed blijven zorgen voor je klanten,” klinkt het in koor. “Dat is zo belangrijk. Daar kan geen trend tegenop. Het is echt de basis voor alles en gaat verder dan goeie, stabiele software leveren. Dat je net even meer doet dan er verwacht wordt.”

Denken ze weleens aan een andere baan? Resoluut: “Nee.” Allebei voelen ze zich thuis bij Ctrack. “Het zal ons niet verbazen als er in de komende jaren veel verandert in de fleetmanagement wereld. Daar zitten wij dan dus mooi met onze neus bovenop.”

Wat ons betreft gaan Anna en Carola voor minimaal nog een keer 15 jaar Ctrack!

lees ook de andere afleveringen van de serie Ontmoet de mensen achter Ctrack Benelux

Wij gebruiken cookies o.a. om u onze website zo goed mogelijk te laten ervaren en voor websitestatistieken.