• Home
  • Over Ons
  • Nieuws & Informatie
  • Nieuws
  • Ctrack Benelux steunt de Roparun

Ctrack Benelux steunt de Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam. Deelnemers leveren in teamverband een sportieve prestatie met als doel geld op te halen voor mensen met uitbehandelde kanker. De opbrengst van de Roparun komt ten goede aan zaken die het voor deze patiënten wat verlichten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ctrack draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een warm hart toe en steunt daarom dit bijzondere initiatief. Daarnaast gaan we het mogelijk maken om het Roparun team van Salarisjobs Payroll Consultancy & Outsourcing te volgen.

Het Roparun Salarisjobs team live volgen

De Ctrack track en trace software zal ervoor zorgen dat thuisblijvers en geïnteresseerden de lopers, fietsers en busjes van het Salarisjobs team live kunnen volgen. Binnenkort zal de speciale website hiervoor online gaan.

Roparun team 54 steunen

Er is door het team al bijna 12.000,- euro opgehaald met loten en de sponsorpakketten zijn inmiddels bijna volledig ingevuld.

Wilt u Roparun team 54 steunen? Doneer dan een bedrag via de teampagina of word sponsor. Alle gelden komen bij het goede doel terecht.

We verheugen ons erop om het team in actie te zien. Zoals je ziet staan ze te trappelen om van start te gaan!

Wij gebruiken cookies o.a. om u onze website zo goed mogelijk te laten ervaren en voor websitestatistieken.