Klantcases

15% minder parkeerkosten dankzij Inseego koppeling met EasyPark parkeer app

Installatie- en onderhoudsbedrijf WL Techniek in Rotterdam gebruikt sinds oktober 2020 de aan Inseego gekoppelde parkeer app EasyPark. De resultaten waren al snel merkbaar: “De parkeerkosten zijn met 15% gedaald.
Lees verder

5 rijgedrag tips van Van Doorn

De brandstofbesparing die met aangepast rijgedrag gerealiseerd kan worden, loopt al snel op tot 10% of meer. Bij Van Doorn, onderdeel van de Leeuwenstein groep en al vele jaren Inseego klant, scheelt het op jaarbasis duizenden euro’s.
Lees verder

Als je met het verduurzamen van je wagenpark bezig bent, dan moet je ook naar rijgedrag kijken

Pactum Installatietechniek is een totaalinstallateur die vanuit hun vestiging in Deventer zowel de lokale als regionale markt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen bedient. Ze focussen zich op nieuwbouw, renovatie, verbouw, onderhoud & service en totaalprojecten in de woning- en utiliteitsbouw.
Lees verder

Altijd en overal de planning op zak

In 1993 is de familie Vermeulen gestart met het maken van 100% pure vruchtensappen in de provincie Flevoland. Het sap wordt op ambachtelijke wijze geperst.
Lees verder

Altijd en overal zicht op het wagenpark en materieel

Aannemersbedrijf D. Kroese bouwt stallen, woningen, bedrijfspanden en bedrijfshallen. Het Kroese team bestaat uit circa 50 vakmensen die met passie bouwen voor zowel bedrijven (utiliteitsbouw) als particulieren (woningbouw).
Lees verder

Beter plannen, rijgedrag verbeteren en brandstofkosten besparen

FRL post is de allround specialist op het gebied van bezorging en logistiek. Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden en biedt landelijke dekking op het gebied van postbezorging, huis-aan-huis verspreiding en pakket -en palletdistributie voor de zakelijke markt.
Lees verder

Een veelzijdige oplossing voor een veelzijdig bedrijf en machinepark

Loonbedrijf Reimink – Groenvoorziening en Grondverzet is een veelzijdig en gekwalificeerd loonbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket. Het bedrijf houdt zich bezig met agrarisch loonwerk, grondverzet en groenvoorziening. Daarnaast worden logistieke transportoplossingen geboden en beschikken zij over een breed machinepark.
Lees verder

Flexible Human Services over wat het Inseego totaalpakket hen oplevert

Flexible Human Services is een internationaal arbeidsbemiddelingsbureau en heeft een wagenpark van ongeveer 180 voertuigen die bestuurd worden door verschillende uitzendkrachten.
Lees verder

Goed voor het milieu, de veiligheid én de bedrijfsportemonnee

IntraPost verzamelt, sorteert en bezorgt alle soorten zakelijke post. Al sinds 1995 kunnen haar klanten erop vertrouwen dat poststukken en pakketten snel en netjes afgeleverd worden, zowel binnen als buiten Nederland – waar ook ter wereld. IntraPost heeft in 2006 gekozen voor de Inseego fleetmanagement software.
Lees verder

Inseego helpt om de planning beter te stroomlijnen

Familiebedrijf Otolift is in 1891 opgericht en heeft zich in de jaren ’60 van de vorige eeuw gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van trapliften. Alle trapliften zijn afkomstig uit eigen fabrieken in Nederland en Tjechië.
Lees verder

Inseego software helpt bij verduurzaming wagenpark

De kernactiviteit van Nestrans is het distribueren van pakketten voor grotere pakketdiensten in Nederland. Het bedrijf stelt hoge eisen aan haar chauffeurs, leveranciers en het materieel.
Lees verder

MVO doelstellingen bereiken met behulp van Inseego software

Aannemingsbedrijf Alsema is gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels in de on- en offshore, de aanleg van drinkwater- en gasleidingen, rioleringen en rioolpersleidingen.
Lees verder

Wij gaan graag met u in gesprek!

Wij bieden u 24/7 zicht op uw wagenpark en snelle, betrouwbare breedband oplossingen.

Inseego