• Home
  • Over Ons
  • Nieuws & Informatie
  • Nieuws

Corona maatregelen Ctrack Benelux

Door de uitbraak van het Coronavirus zijn we allemaal van de een op andere dag in een uitzonderlijke tijd terechtgekomen. De overheid heeft ingrijpende maatregelen doorgevoerd om de verspreiding van het virus tegen te gaan en ook Ctrack Benelux heeft maatregelen getroffen, want de gezondheid van het personeel en onze klanten staat voorop.

Lees meer

VSK beurs 2020

'Midden in de toekomst' was het thema van de VSK 2020, van 4 t/m 7 februari 2020 in de Jaarbeurs Utrecht. De VSK is van oudsher dé vakbeurs voor de installatiebranche, een sector waarin veel Ctrack klanten werkzaam zijn, vandaar dat we er dit jaar weer te vinden waren.

Lees meer

Mammoet kiest wereldwijd voor Ctrack fleetmanagement software

Mammoet, wereldwijd marktleider op het gebied van zwaar hijswerk en transportwerkzaamheden, heeft besloten om voor al haar voertuigen, kranen, trucks, trailers en powerpacks Ctrack fleetmanagement software te gebruiken. De wereldwijde uitrol van de implementatie wordt vanuit Ctrack Nederland begeleid. Mammoet is een bedrijf in beweging en heeft onlangs haar marktleiderschap versterkt met de overname van de Britse concurrent ALE.

Lees meer

Wij gebruiken cookies o.a. om u onze website zo goed mogelijk te laten ervaren en voor websitestatistieken.