• Home
  • Over Ons
  • Nieuws & Informatie
  • Nieuws

VSK beurs van 4 t/m 7 februari 2020

'Midden in de toekomst' is het thema van de VSK 2020, van dinsdag 4 t/m vrijdag 7 februari 2020 in de Jaarbeurs Utrecht. De VSK is van oudsher dé vakbeurs voor de installatiebranche, een sector waarin veel Ctrack klanten werkzaam zijn, vandaar dat we er dit jaar weer te vinden zijn.

Lees meer

Mammoet kiest wereldwijd voor Ctrack fleetmanagement software

Mammoet, wereldwijd marktleider op het gebied van zwaar hijswerk en transportwerkzaamheden, heeft besloten om voor al haar voertuigen, kranen, trucks, trailers en powerpacks Ctrack fleetmanagement software te gebruiken. De wereldwijde uitrol van de implementatie wordt vanuit Ctrack Nederland begeleid. Mammoet is een bedrijf in beweging en heeft onlangs haar marktleiderschap versterkt met de overname van de Britse concurrent ALE.

Lees meer

Ctrack in het RTL Z televisieprogramma How it's Done

HiD logo bij artikel over deelname Ctrack en Van DoornCtrack Benelux en onze klant Van Doorn Geldermalsen hebben onlangs een bijdrage geleverd aan het RTL Z programma How it’s Done. "Een programma met inspireerde ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren.”

RTL Z reist het hele land door om allerlei succesvolle bedrijven in beeld te brengen en de mensen die daar achter zitten te spreken. Iedere zaterdag krijgen zij een halfuur lang de ruimte om te laten zien wat ze doen en wat klanten daaraan hebben.

Lees meer

Korting op verzekeringspremie dankzij fleetmanagement software

Wist u dat u korting kunt krijgen op uw wagenparkverzekeringspremie als u fleetmanagement software gebruikt? Die korting kan fors oplopen, zelfs meer dan 10%.

Veel bedrijven zijn hier niet van op de hoogte en nemen daarom geen contact op met hun verzekeringsmaatschappij na de ingebruikname van een fleetmanagement systeem.

Waarom kunnen verzekeringsmaatschappijen korting geven als u zo'n systeem gebruikt? Daar gaat dit artikel over.

Lees meer

Wij gebruiken cookies o.a. om u onze website zo goed mogelijk te laten ervaren en voor websitestatistieken.