ctrack-online-button

KEURMERK Ritregistratiesystemen

  • Home
  • Over Ons
  • Nieuws & Informatie
  • Nieuws

“Als je met het verduurzamen van je wagenpark bezig bent, dan moet je ook naar rijgedrag kijken”

Pactum Installatietechniek is een totaalinstallateur die vanuit hun vestiging in Deventer zowel de lokale als regionale markt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen bedient. Ze focussen zich op nieuwbouw, renovatie, verbouw, onderhoud & service en totaalprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Het bedrijf heeft een eigen onderhoudsdienst die 24/7 beschikbaar is voor klanten. Pactum is sinds 2001 Ctrack klant.

Lees meer

Ctrack software helpt bij verduurzaming wagenpark

De kernactiviteit van Nestrans is het distribueren van pakketten voor grotere pakketdiensten in Nederland. Het bedrijf stelt hoge eisen aan haar chauffeurs, leveranciers en het materieel. Daardoor kan het garant staan voor een vlotte zending van uw goederen, van brief tot pallet, waarbij er volop meegedacht wordt om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Lees meer

MVO doelstellingen bereiken met behulp van Ctrack software

Aannemingsbedrijf Alsema is gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels in de on- en offshore, de aanleg van drinkwater- en gasleidingen, rioleringen en rioolpersleidingen. Alsema is ook actief in de installatietechniek en verhuurt en installeert tijdelijke installaties, bijvoorbeeld voor beurzen, tentoonstellingen en evenementen. Daarnaast verhuren ze ondermeer haspelwagens, kabeltrekmachines en elektrische lieren.

Lees meer

Terugblik op VSK beurs van 6 t/m 9 februari 2018

'Ons vak wordt steeds slimmer' was het thema van de VSK 2018, van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. De VSK is van oudsher dé vakbeurs voor de installatiebranche, een sector waarin veel Ctrack klanten opereren. Logisch dus dat we er ook dit jaar weer te vinden waren.

Lees meer

Wij gebruiken cookies o.a. om u onze website zo goed mogelijk te laten ervaren en voor websitestatistieken.