ctrack-online-button

KEURMERK Ritregistratiesystemen

  • Home
  • Over Ons
  • Nieuws & Informatie
  • Nieuws

MVO doelstellingen bereiken met behulp van Ctrack software

Aannemingsbedrijf Alsema is gespecialiseerd in het leggen, monteren en testen van kabels in de on- en offshore, de aanleg van drinkwater- en gasleidingen, rioleringen en rioolpersleidingen. Alsema is ook actief in de installatietechniek en verhuurt en installeert tijdelijke installaties, bijvoorbeeld voor beurzen, tentoonstellingen en evenementen. Daarnaast verhuren ze ondermeer haspelwagens, kabeltrekmachines en elektrische lieren.

Lees meer

Terugblik op VSK beurs van 6 t/m 9 februari 2018

'Ons vak wordt steeds slimmer' was het thema van de VSK 2018, van dinsdag 6 t/m vrijdag 9 februari 2018 in de Jaarbeurs Utrecht. De VSK is van oudsher dé vakbeurs voor de installatiebranche, een sector waarin veel Ctrack klanten opereren. Logisch dus dat we er ook dit jaar weer te vinden waren.

Lees meer

Wagenparkkosten verlagen – het is en blijft een uitdaging

Het is en blijft een hot topic, waar zowel fleetmanagers als directies continu aandacht voor hebben... het verlagen van de wagenparkkosten. In dit artikel bespreken we drie kostenbesparende aandachtspunten die herhaaldelijk in onze gesprekken met (potentiële) klanten naar voren komen.

Lees meer

3 fleetmanagement software voordelen die verdergaan dan de stip op de kaart en kilometerregistratie

Fleetmanagement software is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de bedrijfspraktijk. De meeste mensen zijn het er dan ook over eens dat de voordelen ten opzichte van de traditionele, handmatige werkwijzes gigantisch zijn. In dit artikel bespreken we 3 in het oog springende voordelen die verder gaan dan de fleetmanagement basics – de stip op de kaart en kilometerregistratie.

Lees meer

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk ervaart. Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.