• Home
  • Over Ons
  • Nieuws & Informatie
  • Nieuws

Korting op verzekeringspremie dankzij fleetmanagement software

Wist u dat u korting kunt krijgen op uw wagenparkverzekeringspremie als u fleetmanagement software gebruikt? Die korting kan fors oplopen, zelfs meer dan 10%.

Veel bedrijven zijn hier niet van op de hoogte en nemen daarom geen contact op met hun verzekeringsmaatschappij na de ingebruikname van een fleetmanagement systeem.

Waarom kunnen verzekeringsmaatschappijen korting geven als u zo'n systeem gebruikt? Daar gaat dit artikel over.

Lees meer

"Ctrack helpt om de planning beter te stroomlijnen"

Familiebedrijf Otolift is in 1891 opgericht en heeft zich in de jaren '60 van de vorige eeuw gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van trapliften. Alle trapliften zijn afkomstig uit eigen fabrieken in Nederland en Tjechië. Otolift is marktleider, heeft meer dan 100 monteurs op de weg zitten, een servicedienst die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar is en is sinds 2002 Ctrack klant.

Lees meer

Ctrack Benelux steunt de Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam. Deelnemers leveren in teamverband een sportieve prestatie met als doel geld op te halen voor mensen met uitbehandelde kanker. De opbrengst van de Roparun komt ten goede aan zaken die het voor deze patiënten wat verlichten.

Lees meer

Waarom slimmer rijden meer aandacht verdient

De plekken waar afspraken worden gemaakt over het beperken van de CO2 uitstoot in Nederland, worden sectortafels of klimaattafels genoemd. Aan deze tafels nemen overheden, bedrijfsleven en maatschappelijke partijen plaats. Het is een onderdeel van het Klimaatakkoord, een internationaal verdrag over het tegengaan van de opwarming van de aarde door broeikasgasreductie.

Lees meer

Wij gebruiken cookies o.a. om u onze website zo goed mogelijk te laten ervaren en voor websitestatistieken.