ctrack-online-button
  • Home
  • Over Ons
  • Nieuws & Informatie
  • Nieuws

Op weg naar duurzaam wagenparkbeheer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een hot item en allang geen window dressing meer. Maar hoe geef je er concreet en continu invulling aan wat betreft wagenparkbeheer? En gaat het niet veel verder dan focussen op brandstofbesparing en CO2 reductie? Wat ons betreft wel.

Lees meer

Wagenparkkosten verlagen – het is en blijft een uitdaging

Het is en blijft een hot topic, waar zowel fleetmanagers als directies continu aandacht voor hebben... het verlagen van de wagenparkkosten. In dit artikel bespreken we drie kostenbesparende aandachtspunten die herhaaldelijk in onze gesprekken met (potentiële) klanten naar voren komen.

Lees meer

Wat houdt u tegen om een fleetmanagement systeem aan te schaffen?

Fleetmanagement software raakt steeds meer ingeburgerd. Het bedrijfsleven maakt er inmiddels volop gebruik van en bijna iedereen kent de termen GPS en Track & Trace. Wat niet wegneemt dat mensen soms terughoudend zijn en opzien tegen het aankoop- en implementatieproces van een fleetmanagement systeem. Hoe komt dat en in hoeverre zijn de zorgen terecht?

Lees meer

Wijzigingen autobelastingen 2017 – 2020

Vanaf 2017 veranderen de autobelastingen op een aantal punten. Het wordt eenvoudiger, o.a. door een verdergaande vermindering van het aantal bijtellingspercentages. Daarnaast moeten de veranderingen voor stabiele belastinginkomsten zorgen en bijdragen aan een beter milieu.

In dit artikel zetten wij de wijzigingen autobelastingen hoofdlijnen op een rij. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Rijksoverheid.

Lees meer

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF