ctrack-online-button
  • Home
  • Over Ons
  • Nieuws & Informatie
  • Nieuws

3 fleetmanagement software voordelen die verdergaan dan de stip op de kaart en kilometerregistratie

Fleetmanagement software is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de bedrijfspraktijk. De meeste mensen zijn het er dan ook over eens dat de voordelen ten opzichte van de traditionele, handmatige werkwijzes gigantisch zijn. In dit artikel bespreken we 3 in het oog springende voordelen die verder gaan dan de fleetmanagement basics – de stip op de kaart en kilometerregistratie.

Lees meer

Inseego en Undagrid gaan een Global Strategic Partnership aan

Inseego Corp., de moedermaatschappij van Ctrack, en Undagrid hebben 9 oktober 2017 bekendgemaakt dat zij een Global Strategic Partnership aangaan. Inseego is een wereldwijd opererend en toonaangevend software-as-a-service (SaaS) en Internet of Things (IoT) bedrijf. Undagrid maakt luchthavens, havens en logistiek slimmer door assets in een netwerk te verbinden.

Lees meer

"Veilig rijden is gewoon beter voor het milieu"

Tiels Schoonmaakbedrijf is een bekende naam in de regio. TSB Industrial Cleaning is opgericht in 1972 en in de loop der jaren uitgegroeid tot een moderne organisatie met ongeveer 225 medewerkers. Bij TSB staan kwaliteitsborging en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) voorop, wat gereflecteerd wordt door het grote aantal certificaten.

Lees meer

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF