• Home

Car Telematics Insurance - een rijgedrag autoverzekering

Door een GPS fleetmanagement systeem verandert de manier waarop voertuigen te verzekeren zijn. Het is namelijk een effectief middel om bestuurdersrisico's te beoordelen en de benodigde informatie te verzamelen voor het vaststellen van de jaarlijkse premies.

rijgedrag autoverzekering - persoon naast autoportier

Dankzij deze nieuwe technologie is het mogelijk om met behulp van gedetailleerde gegevens geld te besparen, het aantal ongelukken te verminderen, voertuigen te beschermen en het rijgedrag van bestuurders te verbeteren.

Er zijn inmiddels een aantal autoverzekeringen waarbij rijgedrag op deze manier van invloed is op de premie. In tegenstelling tot het buitenland is het een relatief nieuw concept in de Nederlandse autoverzekeringswereld en derhalve nog niet algemeen ingeburgerd.

Ctrack biedt met Car Telematics Insurance een standaard oplossing voor verzekeraars

Door het toepassen van beschikbare technologie en GPS Plug and Play, kan een verzekeraar het concept Pay as you Drive en Pay how you Drive introduceren bij haar klanten. Kortom, een rijgedrag autoverzekering.

Ctrack Intelligent Insurance is een geavanceerde telematica oplossing waarmee verzekeraars individuele premies kunnen vaststellen op basis van hoe, wanneer, waar en door wie een verzekerd voertuig bestuurd wordt.

Voor diverse verzekeringsmaatschappijen zijn wij de technologieleverancier voor deze verzekeringsprogramma's. Wij leveren de gegevens waarmee verzekeraars bestuurders beter kunnen beoordelen én verzekerden de mogelijkheid krijgen om hun premies te verlagen door veilig en verantwoord te rijden.

U wilt er meer over weten? Bekijk onderstaande video en/of neem contact met ons op

Wij gebruiken cookies o.a. om u onze website zo goed mogelijk te laten ervaren en voor websitestatistieken.