ctrack-online-button

KEURMERK Ritregistratiesystemen

  • Home
  • Modules
  • Software Modules
  • Carsharing app

Carsharing app voor autosleutel- en agendabeheer

Autosleutel- en agendabeheer is arbeidsintensief. Het kost beheerders veel tijd om alles handmatig te administreren. Daarnaast is het lastig om zicht te houden op wie welke auto op dit moment gebruikt. En wanneer welke auto voor wie nodig is in de toekomst.

Ctrack carsharing app

Met de Ctrack carsharing app en een internetverbinding wordt autosleutel- en agendabeheer een stuk eenvoudiger. Zowel voor beheerders als autogebruikers.

  • de beheerder kan alle gebruikers en reserveringen online & realtime zien en daardoor goed overzicht houden en waar nodig snel iets aanpassen

  • de gebruiker kan online & realtime zien wanneer welke auto beschikbaar is en eigen reserveringen invoeren en aanpassen

Hoe werkt de Ctrack carsharing app en wat zijn de voordelen?

Deze korte animatie van 3 minuten geeft antwoord op al dit soort vragen:

Zowel de app als de website kunnen gebruikt worden door de beheerder (admin) en de autogebruikers om een reservering te maken in het systeem. In de praktijk zullen autogebruikers voornamelijk gebruikmaken van de app en beheerders van de site.

Gebruiksvriendelijke carsharing app voor Android en iOS

De Ctrack carsharing app maakt sleutel- en agendabeheer makkelijker en efficiënter. De app is beschikbaar in meerdere talen en te gebruiken op Android en iOS smartphones.

Neem nu contact op voor een vrijblijvende
presentatie van de Ctrack carsharing app

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF