Nieuwsberichten

Ctrack sponsort fietsevent voor Ronald McDonald Kinderfonds

maandag 14 mei 2012

Nieuwe generatie Ctrack Mobile gaat live tijdens Homeride 2012
Met Ctrack Mobi2 introduceert Ctrack de tweede generatie van haar mobiele oplossing voor smartphones. Via Ctrack Mobi2 zijn voertuigen en medewerkers live te volgen met een iPhone, Android of Windows smartphone en via alle gangbare internetbrowsers op een laptop, tablet of computer.

Ctrack Mobi2 wordt voor het eerst ingezet tijdens de Homeride 2012, een fietsevent ten behoeve van het Ronald McDonald Kinderfonds. De Homeride vindt plaats op 2 en 3 juni as. en bestaat uit een fietstocht van Groningen naar Maastricht, die binnen 24 uur wordt afgelegd. De circa 35 teams die deelnemen worden door Ctrack uitgerust met haar tracking & tracing unit in combinatie met een gebruikerslogin op de nieuwe Ctrack Mobi2 website. Zo is met een smartphone na te gaan waar het team zich bevindt en welke route het heeft afgelegd.

Trackingunit aangepast voor fietstocht
Wordt de Ctrack unit voor tracking & tracing normaal gesproken in een voertuig gemonteerd, tijdens de Homeride krijgt elk team een ultralichte Ctrack unit op de fiets mee. Deze wordt middels een ‘framebag ‘aan het fietsframe van één van de teamleden bevestigd. “Op deze manier ondervinden de fietsers geen enkele hinder van de trackingunit”, zegt Marten van de Ree, product specialist bij Ctrack. Met een smartphone kan tijdens de Homeride worden ingelogd op de website www.ctrackmobi.nl, waar de positie en gereden route van elk team op een kaart wordt weergegeven. De trackingunits werken tijdens de Homeride zonder externe stroombron en geven elke ca. 5 minuten een update door.

Lees hier het volledige persbericht.

Connect now

NEEM CONTACT MET MIJ OP

CTRACKNIEUWS

14 mei 2012 | Ctrack sponsort fietsevent voor Ronald McDonald Kinderfonds

Nieuwe generatie Ctrack Mobile gaat live tijdens Homeride 2012. Met Ctrack Mobi2 introduceert Ctrack de tweede generatie van haar mobiele oplossing voor smartphones.