Fiscale bijtelling

Fiscale bijtelling

Fiscale bijtelling wordt berekend omdat uw werknemers voordeel hebben van het privégebruik van een bedrijfsauto. U als werkgever rekent de fiscale bijtelling, vanwege privégebruik, uit middels een percentage van de cataloguswaarde. Dit percentage is gebaseerd op CO2 uitstoot en houdt u in op het loon. Indien uw werknemer aangeeft privé geen gebruik te maken van de auto dient de ritregistratie richting de Belastingdienst sluitend en controleerbaar te zijn.

Kilometerregistratie met GPS

Met een ritregistratiesysteem wordt de rittenregistratie nauwkeurig en automatisch bijgehouden. De privé/zakelijk rapporten zijn gemaakt in goed overleg met de Belastingdienst en voldoen hierdoor aan alle gestelde eisen. Het Ctrack systeem werkt middels kilometerregistratie met GPS en is de ideale fleetmanagement oplossing. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag een demo aan.

Connect now

NEEM CONTACT MET MIJ OP

CTRACKNIEUWS

14 april 2014 | Vacature B2B senior account manager

Wij zoeken een nieuwe collega voor de regio Antwerpen/Gent/Brugge.

09 januari 2014 | Car Telematics Insurance

Ctrack biedt met de komst van de Greenplug een standaard oplossing voor verzekeraars.

06 december 2013 | Wij steunen Serious Request 2013!

Volg de voertuigen van de FBTO Noordkaap Challenge op hun route naar de Noordkaap.

03 december 2013 | Track en trace verhoogt productiviteit en serviceniveau

Servicemanager Rob Spruijtenburg van Mercurius herinnert zich de tijd nog goed. Bij een spoedklus moest hij al zijn monteurs één voor één afbellen. Sinds de invoering van track en trace van Ctrack ziet hij realtime waar zijn monteurs zijn.

19 november 2013 | Lassche & Keizer verhoogt productiviteit door betere planning

Al meer dan vijftig jaar voorziet Lassche & Keizer heel Nederland van koudetechniek, airconditioning, horeca- en projectkoeling. Door een goede rittenregistratie en een scherpe planning van het wagenpark blijft het hoge serviceniveau gewaarborgd.

07 november 2013 | Brandstofbesparing middels ritregistratie

Spreek chauffeurs aan op rijgedrag en bespaar brandstof.

Rijgedrag is van grote invloed op het brandstofgebruik van uw wagenpark. Met behulp van Ctrack spreekt u uw chauffeurs eenvoudig aan op te hard rijden, te lang stationair draaien, abrupt remmen of te scherpe bochten.